Come on in

A dining experience to remember

Reth nesh

Ushqimi duhet të jetë një përvojë e ndarë mes miqve. Kjo është arsyeja pse ne kujdesemi për çdo vakt që bëjmë, për të siguruar që të përfitoni sa më mirë nga koha juaj me ne. Nga produkti në pjatë, ne përdorim vetëm përbërës të cilësisë më të lartë, dhe kjo shfaqet në ushqimet tona. Pse të mos vini të na vizitoni për të parë vetë?

KLIKO KËTU PËR LOKACIONIN

Shtëpizat

Shtëpiza 1

Deri në 6 persona

Bambu

shtëpiza 2

Deri në 7 persona

HIlls

Shtëpiza 3&4

Deri në 4 persona

Small House

shtëpiza 5

Deri në 12 persona

Orka

Kontaktoni për rezervim

Ose rezervoni ne whatsapp, viber